Certifikát ISO 29990 – Systém riadenia vzdelávacích služieb a odbornej prípravy

Learning Services Management Systems – zvýšte kvalitu služieb v oblasti vzdelávania a odbornej prípravy a zaistite tak trvalý odborný rast vašich zamestnancov.

Čo je norma ISO 29990?

ISO 29990:2010 definuje jednotný štandard pre poskytovateľov vzdelávacích služieb, vrátane korporácii, odborných inštitúcii a centier pre celoživotné vzdelávanie na celom svete.

Informujte sa, ako môžete začleniť princípy normy ISO 29990 do vášho podnikania tak, aby ste zvýšili úroveň a kvalitu vašich vzdelávacích služieb.

ISO 29990:2010 Learning Services Management Systems je nový medzinárodný štandard, ktorý definuje kvalitatívne základy pre poskytovateľov vzdelávacích služieb, školení a odbornej prípravy.

Norma ISO 29990 je určená hlavne pre vzdelávacie organizácie, vrátane samostatných trénerov, ďalej pre poskytovateľov školení a odborných seminárov, univerzity a vysoké školy alebo inštitúcie, poskytujúce celoživotné vzdelávanie. Normu ISO 29990 využijú tiež akadémie, jazykové školy, autoškoly alebo ďalšie vzdelávacie organizácie.

Zaujíma vás certifikácia ISO 29990?

Vyplňte krátky formulár a my vám poradíme,
ako zvládnuť ISO 29990 certifikáciu bez problémov a stresu.

  • Nezáväzne odpovieme

  • Odborne poradíme

  • Neplatíte ani euro

 

 

0
rokov skúseností
0
certifikovaných firiem
0
vydaných certifikátov