Norma HACCP pre firmy v potravinárskom priemysle

HACCP metodika vyvinutá agentúrou NASA je dnes legislatívnym základom pre organizácie, ktoré pôsobia v potravinárskom priemysle, tzn. reštaurácie, výrobcovia potravín, dopravcovia v potravinárskom priemysle a pod.

HACCP systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov:

  • Potrebujete pomoci pri schválení novej prevádzky?
  • Potrebujete aktualizovať existujúcu dokumentáciu HACCP?
  • Vypracovať plán a dokumentáciu  HACCP?
  • Prevádzkový poriadok prevádzky alebo jej sanitačný poriadok?
  • Školenie zamestnancov a ďalšie náležitosti?

Radi vám pomôžeme so zavedením normy HACCP vo vašej firme.

Máte záujem o zavedenie normy HACCP?

Vyplňte krátky formulár a my vám poradíme,
ako zvládnuť normu HACCP bez problémov a stresu.

  • Nezáväzne odpovieme

  • Odborne poradíme

  • Neplatíte ani euro

0
rokov skúseností
0
certifikovaných firiem
0
vydaných certifikátov